Skoči na vsebino

Andrej Raspor : Kako do izboljšanja kakovosti gostinske storitve

Podrobnosti knjige

Priročniki / humanistika in družboslovje

Kako do izboljšanja kakovosti gostinske storitve Andrej Raspor

Monografija je plod večletnih izkušenj in raziskovanja pri delu s kadri v gostinski dejavnosti. Poudarek je na kakovostni storitvi in kakovosti dela zaposlenih. Razlike med samimi gostinskimi poklici in hitre spremembe na trgu narekujejo nujnost vzpostavitve sistema usposabljanja zaposlenih za ključne kompetence. Le-te zaposleni potrebujejo pri vsakdanjem delu z gosti. Tako lahko zagotovijo kakovostno storitev. S tem bodo pripomogli k dolgoročnemu uspešnemu poslovanju podjetja, ki je v veliki meri odvisna od tega, kako so podjetja usmerjena h gostu (kupcu storitve).


Lastnost Vrednost
Založba Založba BoMa
Zbirka Priročniki
Leto izdaje 2021
Strani 144
Jezik slovenski
Tip datoteke epub
ISBN 9789619541319

Izvodov na voljo:


  • Prost
  • Prost
  • Prost
  • Zaseden

    Še 3 dni 35 min in 6 sekund

Pokukaj v knjigo

Andrej Raspor: Kako do izboljšanja kakovosti gostinske storitve
Andrej Raspor: Kako do izboljšanja kakovosti gostinske storitve
13,99 €
Pokukaj v knjigo ...

Dolg opis

Gosti želijo in pričakujejo kakovostno storitev. Lastniki pričakujejo visoke prihodke. Tudi cilj zaposlenih in njihovih zastopnikov v sindikatih so višji prihodki iz plač. Vprašanje, ki se nam zato zastavlja je, ali delodajalci kot zakoniti zastopniki lastnikov razpolagajo z vzvodi, s katerimi bi lahko zadostili izpolnitev pričakovanj vseh treh strani (gostov, lastnikov in zaposlenih). Menimo, da je mogoče izpolniti pričakovanja. Iz analize dobrih praks namreč izhaja, da morajo delodajalci skupaj z zaposlenimi ustrezno zadovoljiti gosta. Gost, ki bo zadovoljen, se bo ponovno vračal in na ta način pripomogel k dolgoročnemu obstoju podjetja. Poleg tega morajo delodajalci skrbeti za stalno uvajanje nove ponudbe. Za delodajalce je zato izredno pomembno, da znajo usposobiti zaposlene za izvajanje kakovostne storitve.


Povezane knjige


Srečo Zakrajšek: Pogovor z umetno inteligenco o varstvu okolja
Srečo Zakrajšek: Pogovor z umetno inteligenco o varstvu okolja
4,99 €
Srečo Zakrajšek
Pogovor z umetno inteligenco o varstvu okolja
Srečo Zakrajšek: Pogovor z umetno inteligenco o ustvarjalnosti
Srečo Zakrajšek: Pogovor z umetno inteligenco o ustvarjalnosti
4,99 €
Srečo Zakrajšek
Pogovor z umetno inteligenco o ustvarjalnosti
Srečo Zakrajšek: Pogovor z umetno inteligenco o družinskih projektih
Srečo Zakrajšek: Pogovor z umetno inteligenco o družinskih projektih
4,99 €
Srečo Zakrajšek
Pogovor z umetno inteligenco o družinskih projektih
Srečo Zakrajšek: Pogovor z umetno inteligenco o medijih
Srečo Zakrajšek: Pogovor z umetno inteligenco o medijih
4,99 €
Srečo Zakrajšek
Pogovor z umetno inteligenco o medijih
Srečo Zakrajšek: Pogovor z umetno inteligenco o hrani in pijači
Srečo Zakrajšek: Pogovor z umetno inteligenco o hrani in pijači
4,99 €
Srečo Zakrajšek
Pogovor z umetno inteligenco o hrani in pijači
Srečo Zakrajšek: Pogovor z umetno inteligenco o športu
Srečo Zakrajšek: Pogovor z umetno inteligenco o športu
4,99 €
Srečo Zakrajšek
Pogovor z umetno inteligenco o športu

Druge knjige avtorja


Andrej Raspor: NAPITNINE: Orodje za povečanje učinkovitosti poslovanja podjetja
Andrej Raspor: NAPITNINE: Orodje za povečanje učinkovitosti poslovanja podjetja
15,99 €
Andrej Raspor
NAPITNINE: Orodje za povečanje učinkovitosti poslovanja podjetja
Bojan Macuh, Andrej Raspor: Dan je dolg 24 ur
Bojan Macuh, Andrej Raspor: Dan je dolg 24 ur
16,99 €
Bojan Macuh, Andrej Raspor
Dan je dolg 24 ur

Prijavite se na e-novice

Source