Aleš Hudovernik : EKO KUHINJA, VADBA IN ENERGETSKI KOKTEJLI
Podrobnosti knjige
Avtorsko delo: novitete,prehranjevanja na področju kulinarike,športa, koktajlov in energijske super hrane akaj in goji jagod.
Lastnost | Vrednost |
---|---|
Založba | Aleš Hudovernik |
Leto izdaje | 2013 |
Strani | 45 |
Jezik | slovenski |
Tip datoteke | |
ISBN | 9789616905916 |
Izvodov na voljo:
- Prost
- Prost
- Prost
-
Zaseden
Še 3 dni 35 min in 6 sekund
Pokukaj v knjigo
Dolg opis
Mini knjiga poda osnovne smernice prehranjevanja, primerne za vse dejavnosti in različne stile prehranjevanja v skladu s smernicami moči petih obrokov dnevno. Po desetih letih poskusov na sebi je Aleš znanje združil v to knjigo z namenom pomagati vsem, ki si želijo izboljšati počutje. Kot sam pravi, je najpomembnejše to, da na začetku vsake dejavnosti ter rekreativne ali profesionalne vadbe v telo vnesemo pravilno prehrano. Ker prehrana v športu in nasploh predstavlja 70 % (odstotkov) na poti do doseganja cilja, ki smo si ga zastavili, je treba na pravo prehrano in količino toliko bolj paziti. Vsem, ki bodo priročnik brali, avtor želi mnogo dobrih ekoloških obrokov, predvsem pa veliko uspehov na življenjski poti, ki je odvisna od poti prehrane.